När ni ska skapa profilkläder eller reklamplagg att ge bort, så är det av största vikt att det passar för alla smaker och människor. Det kan ibland vara lite klurigt att få till det på bästa sättet och gör du bara ett plagg, kan det krävas noggrann eftertanke först hur ni ska kunna tillfredsställa allas behov lika bra. En bra idé om ni har budget för den, är att tillverka eller trycka upp en hel minikollektion som ni sedan kan ge bort i form av en giftbag eller goodiebag till kunder och anställda. Detta är en perfekt present till jul eller någon annan högtid och kommer garanterat att liva upp stämningen på kontoren. Med en giftbag som innehåller ett flertal artiklar/plagg, kan era kunder alltid hitta något de önskar och resten kan enkelt ges bort till familjemedlemmar eller bytas ut med andra personer på kontoret.

Vad bör finnas i en kollektion?

När ni bestämmer er för att trycka upp flera plagg, så är det viktigt att ha i åtanke att det kan vara bra att varva kläder med accessoarer. Det finns folk som är kräsna och helst väljer kläder helt själv och för dem är en smart accessoar i form av en enkel sjal eller mössa ett bättre förslag.

Blanda därför gärna t-shirts, något varmare plagg som en huvtröja och även en eller ett par accessoarer i form av scarfs eller handskar/mössor så att alla kan få något de gillar och har användning för. Det är viktigt att ge en bra variation i er goodiebag, det behöver inte innebära dyra prylar som har kostat en förmögenhet att trycka upp. Även den minsta lilla present kan vara upplyftande för personer så se till att ni har något till alla. Lägg heller inte i produkter som är alltför lika varandra, utan ge giftbagen en “bredd” av varor.