Ett av de enklaste sätten att sprida ert budskap och samtidigt glädja kunder och/eller arbetskamrater, är att satsa på en liten kollektion av reklamprodukter i form av klädesplagg. En t-shirt. en huvtröja, en keps eller en enkel jacka kan vara guld värt för att snabbt kunna sprida ett budskap och på samma gång låta loggan synas ordentligt.

Idag är det mycket vanligt att företag trycker upp reklamplagg med ett inpräntat budskap i form av ett tryck eller broderi för att ge både sina anställda och kunder något extra. Reklamplagg är en perfekt present samtidigt som de går bra att bära till vardags. De äldre varianterna av dåliga plagg i sämre kvalitet med ett tryck som försvann efter endast ett par tvättar, har numera blivit kvalitetsmässiga kläder som folk gärna kan tänka sig att använda dagligen. Att satsa på ett bra tyg, snygg design, tuffa detaljer och ett budskap som syns tydligt och klart, har blivit en självklarhet för de flesta företag.

De olika plaggen kan ni ha på lager för att sedan ge bort när det passar sig. Vissa plagg lämpar sig bättre för olika årstider medan andra är en året runt-vara. Tryck gärna upp i flera storlekar, både till kvinnor och män och lägg lite extra krut på design och form. När det sedan kommer till budskapets placering, finns det en mängd varianter och exempel som är perfekta. Att trycka upp budskap och logga och sedan placera dem på udda ställen, gör också att ert plagg sticker ut från mängden och får folk att vilja bära dem oftare.

Loggan är också särskilt viktig eftersom det är den som folk kommer att förknippa ert företag med. En logga kan vara diskret broderad eller tryckt, alternativt fungera som huvuddetaljen på plagget. Varför inte sätta dit loggan både fram-och baktill så att den syns oavsett hur man står eller böjer sig? Det finns många alternativ för er att ge bort reklamplagg både till anställda och till era kära klienter!